Gålö havsbad

Vilken tur vi har haft med vädret idag. Första dagen på semestern och allt! Vi packade kylväskan och åkte iväg till Gålö havsbad. Mitt absoluta favoritbad här i Stockholms län. Älskar att vara vid havet!

Klas ser en aning plågad ut, men jag lovar att han hade jätteroligt ;).

IMG_6422

Vi packade med gårdagens grillrester och pastasallad. Kompletterade med kanelbulle från campingens kiosk sedan. Note-to-self: baka bullar för sommarens utflykter.

IMG_6421

Jag jobbar stenhårt på att bli av med min läckra t-shirt bränna. Som synes beställde jag bikinin från Bravissimo. Tycker den är ännu finare i verkligheten än på bilden, så jag är jättenöjd. Hade tänkt att bebisen i magen skulle få prova på havsbad idag, men jag tappade känseln i vaderna så jag nöjde mig med att bada fötterna. Men bebisen stökar omkring för fullt där inne ändå. Det är som att vi båda har vaknat till liv de senaste 3-4 dagarna. Bebisen buffar så där halvhårt flera gånger om dagen, och jag mår mycket bättre än tidigare vilket gör att jag kan äta vanlig mat igen. Jag går under det nya smeknamnet ”tjockis”, and I like it!

IMG_6433Kvällen har spenderats på balkongen. Idag blev det frukt till efterrätt.

IMG_6442Köpte en pelargon och ett doftljus idag. Tyckte att balkongen behövde piffas upp lite.

IMG_6443I år har vi även möblerat om och köpt nya kuddar till balkongmöblerna.

IMG_6445

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.