Tanka lycka!

För att spinna vidare på mitt tidigare lyckoinlägg, så tror jag att det blir lättare att finna glädjeämnen i livet ju oftare man tillåter sig att vara lycklig och verkligen njuta fullt ut av det. Man får fler minnen av fina känslor, och det blir lättare att komma tillbaka till den positiva känslan och att se på framtiden med tillförsikt.

Livet är inte rosenrött hela tiden (det ska gudarna veta!), men om man minns hur bra det kändes för inte så länge sedan tror jag att det blir lättare att hitta tillbaka till glädjen och harmonin igen. Ingen kan leva ett sorgfritt liv, men jag tror att alla kan tanka upp sig själva med positiva känslor som man sedan kan plocka fram vid behov.

Just nu samlar jag kraft i helgens fantastiska besök i Mariefred. Det var en helt underbar dag med underbart sällskap. Jag blir alldeles varm bara av tanken på den fina dagen.

DSC_0042

DSC_0043

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.