Zingo

Nu verkar det som att värmen har lämnat oss för den här gången. Men med lite tur så ska det väl kunna bli en del sol idag i alla fall.

Men än så länge har jag ”sovmorgon” framför Nyhetsmorgon. Moses ligger i mitt knä och kurrar, och han störs inte ett dugg av att min hand som ligger under honom knattrar på datorn. Världens snällaste och tåligaste kisse skulle jag vilja säga.

Om en stund ska jag baxa mig upp ur sängen för att jobba.

På fredag ska vi till veterinären med Zingo. Hon har nämligen slickat av sig massor av päls på magen och bakbenen. Hon är alldeles kal och varm, som en liten griskulting, på magen. Lilla skruttan :(. Hon har inte riktigt varit sig själv sedan Maja dog. Zingo har väckt oss mitt i natten och krävt att få mat (trots att hon fått ordentligt med kvällsmat innan), klöst på precis allt i lägenheten och tuggat upp alla papper som hon har hittat. Har jobbat stenhårt på att gosa och leka med henne för att stimulera och distrahera. Men nu känns det bra att få detta kontrollerat.

Skönt att man har en kompis att vila tassarna på <3

IMG_6223

Lilla ”spädgrisen” 🙂

IMG_6228

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.