Maja min Maja

Tisdagen den 6 maj 2014 fick vår älskade Maja somna in. Hon blev 10 år, 1 månad och 29 dagar gammal.

Vi har haft äran att få ha henne i vår familj ända sedan hon var 12 veckor. Första gången vi träffade henne var hemma hos en akutfamilj som tog hand om Maja, hennes tre syskon och deras mamma Freya. Freya hade varit hemlös i många år, och fångats in vid Norra stationsområdet i Stockholm av Akutgruppen. Hon var dräktig med sin sista kull, och födde 4 ungar den 7 mars 2004. Maja var en av dem.

Det uppstod kärlek vid första ögonkastet mellan Klas och Maja, och det var självklart att hon skulle flytta in till oss tillsammans med sin bror Moses.

Maja har sedan dess skänkt oss massor med kärlek och glädje. Hon har även hjälpt oss genom många svåra stunder och väglett oss när vi varit på villovägar. Maja har blivit vän med många genom åren, och lämnar nu en stor tomhet efter sig.

Vi har haft det mycket svårt de senaste två veckorna då Maja snabbt blev allvarligt sjuk. När det stod klart att hon drabbats av obotlig cancer bestämde vi att hon skulle få somna in. Maja fick den smärtlindring hon behövde, och somnade lugnt och fridfullt in i Klas knä.

Himlen är nu en ängel rikare, och vi tror att Maja fortsätter att vaka över oss.

DSC_0017

Maja som mötte våren ute på vår balkong, tidigare i år.

2 tankar kring ”Maja min Maja

  1. Å nej så ledsamt Emma och Klas! Jättetråkigt. Varm kram till er och de två kissarna

  2. Jag beklagar verkligen Emma, så fruktansvärt. Vet hur ont det gör, vi saknar fortfarande vår älskade kattpojke av hela våra hjärtan. Tänker på er, ta hand om er. Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.