Drömmer om frallor…

Ja, idag är en sådan dag då jag bara sitter och drömmer mig bort. Jag drömmer om en hund. Det händer, med jämna mellanrum, att jag blir väldigt sugen på att skaffa hund. Men det har än så länge inte varit rätt tid för det, och är inte just nu heller. Men att titta och läsa på om olika hundraser skadar inte, för om några år är det kanske helt rätt tid för att utöka familjen med ytterligare en fyrfotad vän.

Jag har varit inne på många hundraser, men i slutändan kommer det nog inte bli så mycket för mig att välja på. Jag är allergisk, och det har blivit sämre med åren. Men just idag googlar jag fransk bulldog. De är så underbart söta så att jag dör lite grann.

fralla

fralla2

fralla3

fralla4

fralla5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

fralla7

fralla8Bilderna är lånade från internet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.