Lista

Du heter: Emma.

Smeknamn: Nope.

Låt som när du är ledsen sörjer till? Har ingen särskild.

Beroende av: syre, vatten, mat, sömn, skydd, kärlek. Och choklad…

Vad tror folk om dig? Att jag är en perfektionistisk teoretiker som styrs rakt igenom av struktur och jobbar lugnt och metodiskt med en sak i taget. Kamrertypen med andra ord.

Stämmer det? Det stämmer att jag strukturerar, men inte för att jag tycker att det är kul eller tillfredsställande i sig. Jag gör det för att rensa bort störningsmoment och för att skapa en lugn och harmonisk tillvaro för min i övrigt röriga och kaotiska hjärna. Jag har tusen idéer och jag har svårt att begränsa mig till att göra en sak i taget. Idéerna bara ploppar upp i huvudet hela tiden, och jag har utarbetat strategier för att ”plocka ned” och spara idéerna till senare. Ändå ser jag mig själv hoppa omkring och jobba med minst 3-4 saker samtidigt. Jag ser mig som en kreativ person som tänker utifrån helheter och tar ofta hänsyn till känsloargument. Men utan struktur skulle jag inte kunna genomföra så mycket av mina idéer. Så jag tror att en del folk har en felaktig uppfattning om mig – lite för att jag inte öppnar upp mig och berättar om hur jag är, och lite för att de inte har intresse av att lyssna klart. Men det finns också många människor som känner till hur jag är.

Vad får du oftast komplimanger för?  Att jag är strukturerad och skrivkunnig (tröttsamt, se ovanstående svar) och att jag är vänlig samt pålitlig :).

Hur imponerar man på dig? Om man törs gå utanför ramarna, och även respekterar att andra människor gör det.

Brukar du skratta för dig själv? Ja, självklart!

Var bor du? Stockholms hjärta – Södermalm.

Trivs du där? JA!

Hur svarar du i mobilen: Hej det är Emma.

Brukar du komma i tid: Ja, oftast. Plus minus några minuter.

Vanligaste färg på dina kläder: Allt möjligt!

Vad tycker du om fötter: Inget vidare, men är de välvårdade så är det okej.

Vad saknar du: Fritid.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 22-23.

Är du blyg? Ja, ganska.

Sysslar du med någon idrott: Nej

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag upplever att man kan bli attraherad eller få en stark känsla av att man kommer att tycka om någon (gäller både kärlek och vänskap), men någon djupare kärlek tror jag inte kan uppstå direkt – utan det växer fram.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Löneförhandla.

Är du nöjd med ditt liv: Ja, på det stora hela.

Är du bortskämd: Ja, Klas skämmer bort mig hela tiden.

Vad är det värsta du vet?: Ångest.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja, absolut!

Vad är det finaste du fått? Hjälp och förståelse.

En speciell dag du minns: 21 juni 2007 (bröllopsdagen).

Du samlar på: Hm, kan inte komma på något. Men det är ganska skönt.

Är du musikalisk?: Nä, inte särskilt. Inte helt omusikalisk heller dock.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Biter du på naglarna: Nej

 

lista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.