Gräsänka

I torsdags åkte Klas till Dubai, eller närmare bestämt Ras Al Kaimah, för en veckas golf och semester. Jag håller ställningarna här hemma tillsammans med kissarna. Jag unnar verkligen Klas att komma iväg på en härlig resa, men måste erkänna att jag är lite avis. Jag längtar så mycket efter sol, värme och bad.

Men jag har det mysigt här hemma. I torsdags träffade jag fina vänner för ett biobesök. Vi såg ”Dallas buyers club”. Jag tyckte jättemycket om filmen, tror att det kommer bli en riktig klassiker typ som Erin Brockovich.

Igår hade jag fredagsmys framför Let’s Dance.

DSC_0002 (3)En av mina favoriträtter; kravmärkt lax gratinerad med smaksatt crème fraiche (tog vitlök/parmesan) och glasnudlar. Grönsakerna piffar upp färgen på den i övrigt lite gråa rätten. Varieras enkelt med olika sorts crème fraiche och olika tillbehör som pasta, jasminris eller bulgur.

DSC_0003 (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.