Vår!

Nu råder det inga tvivel längre om att våren har kommit. Jag är ingen vårmänniska egentligen. Blir trött och får sprängande huvudvärk av ljuset. Men jag tar på solglasögonen så fort solen kikar fram, och så går jag och lägger mig en halvtimme tidigare så att jag får ordentligt med sömn. Det är liksom lite tabu att inte älska våren, men jag vet att det finns fler därute som känner som jag. Men samtidigt finns det även mycket som är härligt med våren. Att man kan gå långa promenader utan att frysa det minsta, och att man kan sitta på balkongen och bara njuta av värmen.

Idag tog jag en ”friskvårdstimme” på eftermiddagen och gick en riktig långpromenad. På vägen möttes jag av dessa härliga vårblommor. Vid det här laget har ni säkert listat ut att jag inte tillhör dem som springer runt och letar efter tussilagos eller blåsippor. Jag blir glad om jag ser dem, men det hysteriska letandet överlämnar jag åt vårfantasterna.

IMG_6134

IMG_6135

IMG_6137

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.