Grillpremiär och coca colamarinad

Igår hade vi Klas föräldrar på besök, och då tog vi fram grillen och grillade för första gången i år. Marinerade kycklinglårfiléer (marinaden gjorde jag på 2 dl coca cola, 2 msk honung, 4 msk whiskey, 2 msk kinesisk soja, 0,75 dl rapsolja, 1 tsk ingefära,  salt och svartpeppar) samt kryddig kalkonkorv. Grillad mat är verkligen bland det bästa jag vet. Dels för att det smakar så bra och dels för att det väcker minnen och känslor kopplade till sommaren. Dessutom är det ju kul att grilla! Pappa lärde mig att sköta grillen redan när jag var barn och nu är jag en fullfjädrad grillmästare (jajamen ;)). Mitt kött har en knaprig yta men är saftigt inuti, precis som det ska vara. Efter middagen fortsatte vi med att spela Gin Rhummy, och gissa vem som vann?! Japp, det var jag som vann. Det går bra för mig nu!

DSC_0003

DSC_0004 (2)

DSC_0005 (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.