Nem Nem Quan

Efterlängtade fredag, nu är du äntligen här! Veckan har gått ganska fort, men det är ändå alltid lika skönt när det blir fredag. Kvällen spenderar vi slappt i tv-soffan med kaffe och semlor.

Veckan i övrigt har mest bestått av jobb, jobb och åter jobb. Men i onsdags träffade jag en väninna för trevlig middag på Nem Nem Quan, Åsögatan 90. Har inte ätit vietnamesiskt förut, men det var jättegott!

Hissen är ett utmärkt ställe för en selfie….HAHA!

IMG_6092

 

IMG_6093Provade även vietnamesisk öl. Det var okej, men inget jag skulle beställa igen. Smakade mycket honung, vilket blev lite märkligt då även maten var smaksatt med honung. För mycket av det goda helt enkelt.

IMG_6094

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.