Helgen :)

Det här helgen har verkligen varit lugn och skön. Jag hade gjort upp planer för lördagen, men när jag vaknade kände jag mig trött och hade lite ont i huvudet så jag struntade i alltihop. Klas åkte iväg på ett möte på golfklubben, och jag gav mig ut på en frisk PW. Blåste rejält, så det var skönt när jag väl kom hem och fick hoppa in i en varm dusch. Resten av dagen spenderades med hemma-spa (skrubb, puts, hårinpackning m.m), har alltid älskat sådant!

I förmiddags uträttade vi några ärenden, och ikväll blev det ett besök på Södra sällskapet – ett brasserie som serverar fransk och svensk mat. Maten var helt okej och prisvärd (209 kr för en stor portion moules frites + 1 Staropramen). Inredningen var trevlig, men jag fick ändå inte den där franska känslan som jag tycker man ska få på ett brasserie.

IMG_6086Den nedersta bilden på kvinnan var otroligt störande. Från min plats så såg jag den i ögonvrån hela tiden, och med jämna mellanrum så fick jag en känsla av att en människa stod i hörnet (ni vet så där som det kan bli när en möbel eller tavla står felplacerad i ett rum). Dålig Feng shui…

IMG_6088

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.