Födelsedagen fortsätter :)

Jag har precis kommit in från en promenad fylld av regn och rusk. Låter väl helt fantastiskt?! Jag tror jag tar tillbaka det där om att vintern är min näst bästa årstid. Det gäller bara om det är snö och minusgrader ;).

Nu är det söndagshäng i soffan, efter en händelserik helg. Tove kom till oss i fredags eftermiddag och bjöd oss på en härlig middag med finfint rödvin. Helt perfekt, då jag inte orkat göra så mycket den här sjukveckan. I lördags ökade tempot och jag började dagen med ett besök hos frisören. Sen åkte jag hem och preppade inför kvällen, vilket innebar att fixa med fika. Därefter satte jag upp Toves hår, och sen gick vi till Koh Phangan där vi åt middag med mina föräldrar och Klas föräldrar. Kvällen avslutades hemma hos oss med fika.

Jag har i princip inte bakat något sedan vi flyttade i augusti förra året. Men nu lyckades jag få tummen ur och faktiskt ordna med lite fika.

DSC_0019Lakrits- och citron cupcakes. Recept kommer i separat inlägg.

DSC_0020

DSC_0023

DSC_0027

2 tankar kring ”Födelsedagen fortsätter :)

  1. Grattis i efterskott Emma! Mmm va gott fikat såg ut, blir så sugen av dina bilder! Jag har aldrig provat cupcakes, vad kan man jämföra med, muffins? Kram till er båda /Annika

    1. Tack Annika! Jag brukar göra muffins, men kallar dem för cupcakes :). Jag är egentligen inte så förtjust i muffins i sig, men med frosting/glasyr på så blir det supersmarr. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.