Då kommer det utlovade receptet på Klas kalkonbullar.
500 g kalkonfärs 2 msk ströbröd 3/4 dl grädde 3/4 dl mjölk 1 msk riven gul lök 1-1,5 tsk salt Malen vitpepparBlanda ströbröd med grädde och mjölk, låt det svälla i 15 minuter. Salta kalkonfärsen och låt den stå i 15 minuter (saltet drar ut vätska ur den annars lösa färsen). Blanda sedan ned kryddor och lök i ströbrödet/mjölken/grädden. Tillsätt kalkonfärsen och blanda smeten. Forma till bullar och lägg på en fuktig skärbräda. Koka upp vatten och salt i en kastrull. Förkoka bullarna i kastrullen, de är ”klara” när de flyter upp till ytan. Fiska upp bullarna och stek dem i smör i stekpanna. Det går bra att frysa kalkonbullarna om man vill. De håller ca 3 månader i frysen.