Vinterreflektioner…

Jag tycker om den här årstiden. Det kan till och med vara så att vintern har kvalat in som min näst bästa årstid, efter sommaren. Särskilt efter jul och nyår när lugnet lagt sig och man har tid att göra sådant man själv vill. Det är helt underbart att åka skidor eller gå en långpromenad, och sen kura ihop sig inne med varm choklad och massor av ljus. Det finns tid till att bara ligga på soffan och läsa böcker, gå på Cosmonova, träffa vänner eller att baka. Jag har i och för sig kommit att uppskatta alla årstiderna mer ju äldre jag blivit. Jag tror att det handlar mycket om att jag har förlikat mig med att vårt klimat är som det är. När acceptansen infunnit sig är det lättare att se det som är positivt, utan att störas av negativa tankar.

Idag har jag utforskat nya promenadstråk både till och från jobbet, och tyckte därför att jag kunde få unna mig en riktig go-fika efter middagen.

DSC_0002 (2)DSC_0004 (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.