Skidor och kalkonbullar

Idag var det premiäråk för i år med längdskidorna! 5,2 km skrapade vi ihop tillsammans med Lisa i Täby konstsnöspår. Ett trevligt och lite lagom kuperat (läs: nästan flackt men en aning guppigt) spår. Var både skönt och roligt att komma ut. Men jag måste dessvärre erkänna att jag tappat kondition sedan förra året. Då åkte jag lätt 1 mil, men i år kändes 5,2 km som en evighet. Men jag kommer tillbaka, det är jag säker på. Om det kalla vädret håller i sig har vi många sköna skidturer att se framemot.

Ikväll har Klas lagat kalkonbullar till oss. Han uteslöt ägget i smeten, och förkokade bullarna innan de stektes i pannan. Det resulterade i runda och fasta kalkonbullar. Dem får han gärna göra om! Nu är det dags för mig att koka kaffe och ordna med kvällsfika.

DSC_0001

2 tankar kring ”Skidor och kalkonbullar

 1. Vad härligt med skidor! Jag tänkte prova att hyra i Hellas om de får igång sitt spår. Kanske ni vill haka i så fall?

  De där bullarna såg smaskiga ut, kan Klas tänka sig att dela med sig av receptet? Och vad är det för sås till? 🙂

  1. Ja, vore jättekul att åka skidor ihop någon dag!

   Jag ska be Klas om receptet på kalkonbullarna, så lägger jag upp ett eget inlägg med det sen :).
   Det är ”vanlig” brunsås till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.