Bästa på länge

Idag har varit den bästa dagen på länge. Vi började dagen med frukost (såklart!), sen åkte vi iväg till återvinningsstationen och slängde skräp. Därefter åkte vi vidare till Telefonplan där vi parkerade bilen och promenerade runt i Aspudden, Hägersten, Mälarhöjden och Västertorp i 2 timmar. Sen åkte vi hem och fikade med varm choklad och smörgåsar. Det blev en lugn eftermiddag, som sen övergick i myskväll. Klas kokade en gryta (Klas gör de bästa långkoken), och vi smuttade på ett nytt rödvin (Mas Louise art nr 6470) som vi tyckte mycket om. Moses smakade broccoli, som han tyckte mycket om. Och jag bjöd på banana split.

Hoppas att du också har en fin lördagskväll!

DSC_0003

DSC_0004 (2)

DSC_0007 (2)

DSC_0008

DSC_0009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.