Julgransplundring

Vi tjuvstartade och kastade ut granen redan i lördags. Idag packade vi ihop de övriga advents- och julsakerna. Men jag tror inte att Knut tar illa upp ;).

Det är med blandade känslor varje år som vi packar ihop julen. Sorg över att det blir lite mörkt och kalt, och vetskapen att det är ett helt år kvar till nästa jul. Men samtidigt är det skönt att få en anledning att städa och plocka i ordning i hemmet. Det blir så där skönt avskalat och man ser tusen möjligheter till förnyelse. Klas gjorde ett megaryck med vår klädkammare idag efter att den sista jullådan var packad. Nu kan man faktiskt gå in i klädkammaren, plus att dammsugaren har fått en alldeles egen plats.

Så här såg julgranen 2013 ut. Nästa år ska jag försöka att hitta någon stor korg eller kopparhink att ställa julgransfoten i. Och så vill jag ha ett flaggspel med svenska flaggan, och eventuellt lite mer gammaldags pynt som äpplen och pepparkakor med kristyr. Jag har alltid föredragit de mer traditionella julgranarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.