2014 började bra, nu sjukstuga…

Året inleddes med flera roliga aktiviteter. På nyårsdagen tittade vi på ”Hur många kramar finns det i världen?” och åt massor av godis med Tove.

Helgen var späckad med trevliga aktiviteter – fika med Jessica, besök hos svärföräldrarna och fika med Lisa och David.

Nu är jag dessvärre däckad av förkylning. Hade sett framemot att åka till jobbet i morgon, då vi flyttar till ett nytt kontor. Men jag får stanna hemma några dagar och kurera mig. Det är så trist att missa invigningen, men kontoret står kvar där det står. Jag hinner nog jobba tillräckligt under 2014 ändå ;).

Jag är som vanligt lite rastlös, men de närmaste dagarna får jag tillbringa i sängen/soffan. Ska passa på att läsa igen bloggar, kolla på gamla serier och läsa någon bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.