Annorlunda köksskåp

Idag har jag ägnat dagen åt min nya kompis, som inte har fått ett namn ännu. Någon som har förslag?

Hon är väldigt kräsen, och var inte 100% nöd med luggen, men det fick duga.

Baksidan blev lite ojämn, med övervikt åt höger sida. Men jag börjar få in tekniken, och det känns bra. Jag känner mer och mer att jag kan styra frisyrer dit jag vill ha dem. Luggen ser snygg ut bakifrån, kanske borde den bara ha plattats till lite mer där framme. Hade blivit snyggt med en tiara tror jag, och kanske en sådan där slöja som man lägger över hela huvudet. Det var förövrigt en dröm jag hade som barn – att få gifta mig med en slöja över ansiktet som sedan lyftes bort för kyssen….hihi. Blev det så? Nej, ingen slöja – men en kyss fick jag faktiskt ;).

Denna blogg heter ju Emma’s Kitchen.Och därför tänkte jag visa vad vi har gjort i vårt kök. Klas har fixat ett helt skåp för mina hårgrejer. Det kan man kalla kärlek! Vi har även beställt en bordsskiva som ska ligga ovanpå skåpet. Där ska jag ha mitt frisyrhuvud, och på sikt kanske en stol för kunder. Som barn drömde jag om att bli hårfrisörska. Varje rast flätade vi varandras hår. Jag tyckte bättre om att fläta andra än att själv bli flätad. Men ibland fick jag ju ställa upp som kund/hårmodell. Alla flickorna i klassen hade blont/cendréfärgat hår, och ibland var det tydligen nödvändigt att fläta ett mörkt hår. Men nu är det jag som friserar. Tänk om jag hade kunnat säga till 10-åriga Emma att hon 22 år senare skulle äga ett skåp för hårgrejer, och faktiskt ha kunskapen att skapa riktiga frisyrer. Hon hade nog fått dåndimpen tror jag…

Och även om jag fortfarande föredrar att frisera andra så måste man ibland ställa upp själv på att vara hårmodell. Här har jag provat en ny locktång. Blev riktigt bra faktiskt.

Maten då? Ja ni, den har dessvärre kommit lite i skymundan. Vi äter förstås, men min kreativitet går just nu till hår, hår och åter hår. Men jag vet att jag kommer igen. Jag älskar ju att laga mat och att baka, även om jag just nu lägger min tid på annat. Ikväll köpte vi chicken Tikka butter masala från restaurangen Gandhi. Supersmarr!

4 tankar kring ”Annorlunda köksskåp

    1. Hej Annika! Tack det är bra, men bloggen har inte fått så mycket tid på sistone. Mycket annat som händer :). Hur är det med dig? Vad händer i jul? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.