Faros

Nu när vi har flyttat så finns det en hel drös med nya restauranger att upptäcka. Grekiska restaurangen Faros, på Sofiagatan 1, har fått ett besök av oss. Det är så många som har rekommenderat stället, men jag tycker att det var så där.

Jag åt scampi, och det var inte mer spännande än det såg ut.

Klas var nog mer nöjd med sin ouzoflamberade oxfilé.

Sen var det dags för efterrätt, och Klas frågade om deras baklava var hemgjord. Servitören svarade ärligt att de inte gör baklavan själva. Så vi tog Tiramisú istället. Den var helt okej, men inget jag behöver äta igen.

Men i morgon åker vi till Grekland, eller Kreta närmare bestämt, och då blir det kanske lite mer genuint grekiskt. Eller vad vet jag, det kanske är fullständigt turistanpassat. Vi får se helt enkelt. Hoppas att kunna komma med en uppdatering under veckan, men det beror på vilka internetmöjligheter som finns på hotellet.

Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.