Totalt sett en bra dag!

Idag har jag haft en jättekul dag med LEAN-utbildning på jobbet. Det var helt klart den roligaste utbildnings-/kursdagen som jag har varit med om. Vi samarbetade som aldrig förr, kreativiteten flödade och man blev fylld med positiv energi!

Dessutom bjöd arbetsgivaren på lunch. Ja, det är sant! Jag slog på ”stort” och åt fisksoppa samt pannkakor.

Efter jobbet traskade jag iväg till frisören och blev klippt. Tyvärr blev jag inte färgad, men det är en lång och tråkig historia som inte hör hemma i denna blogg ;). Mötte upp Klas på Medis istället och åt en prima räkmacka och drack ett glas vitt på Melanders fisk.

2 tankar kring ”Totalt sett en bra dag!

    1. Hihi ;). Jag klippte bara 4 cm rakt av, så det är samma gamla vanliga frisyr…fniss. Förklarar resten i ett mail ;).
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.