Etablerade

Sådärja, nu har vi haft inflyttningsmiddag för våra familjer så nu kan vi inte längre titulera oss som ”nyinflyttade”. Vi kan inte längre skylla på att vi inte har kommit i ordning eller att det är enbart flyttankar som upptar vår hjärnverksamhet. Eller vänta nu, lite så är det faktiskt fortfarande. Men det får vara ett tag till. Ett hem blir ju inte klart i en handvändning och man orkar faktiskt inte pyssla och fixa precis hela tiden. Vi har en del möbler som inte är på plats riktigt ännu (väntar på assistans för att skruva upp en del saker, och leverans av andra saker – t.ex. soffa). Så det kommer dröja ytterligare ett tag innan det kommer upp några bilder här av vårt nya hem.

Men nu har i alla fall de vanliga rutinerna börjat falla på plats och vardagslivet tagit form.

De senaste veckorna har jag bland annat…

…ätit söndagslunch på Vurma på Nytorget.

Lagat strimlad kycklingfilé, soltorkade tomater, fäska tomater fetaost, oliver och oregano i ugn.

Ätit glass i Gamla stan. Men det har jag ju redan berättat kom jag på…

Slappat i sängen 🙂

Gofikat på solig balkong.

Njutit av kvällssolen.

Ätit på Calexico på Hornstulls strand tillsammans med Åsa.

Drinkat appletini (recept kommer snart!)

Bakat kaka till inflyttningsmiddag.

2 tankar kring ”Etablerade

  1. Hej Annika! Det är fantastiskt skönt med balkong. När det är fint väder och vi sitter här ute så känns det som att vi är på semester. Men det är väldigt skönt även när det inte är så fint väder. Bara känslan av att kunna öppna upp för att vädra och ta sig en nypa frisk luft :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.