Voltaire & vänner och vi…

Ojoj säger jag bara. Det kostar att ligga på topp. Och att flytta. Tid pengar och energi! Idag har vi varit i nya lägenheten och pysslat lite med ett nät som förhoppningsvis ska komma upp på balkongen (så att kissarna kan gå fritt där). Vi har inte rott projektet i land riktigt ännu… Och så har vi köpt fler flyttkartonger, och varit på MIO. Igår sålde vi nämligen vårt matbord. I helgen försvann även soffan, det var en ung kille som kom och hämtade den (mycket trevligare än att köra iväg soffan till tippen :)).

Så idag behövde vi faktiskt ta ett litet break på ett par timmar. Efter besöket på MIO åkte vi förbi Voltaire & vänner vid Sturehofs slott och mumsade jordgubbstårta och drack latte, medan regnet smattrade mot rutorna. Hög mysfaktor! Det är nästan så att jag börjar längta lite till hösten. Men bara nästan. Jag hoppas att sommaren fortsätter hela augusti ut, minst!

Kissarna verkar ha förlikat sig med flyttplanerna. De håller koll på packningen i alla fall, alla tre.

Jag vill även passa på att fråga Dig som tittar in, om du känner till någon som vill bli av med sitt matbord och stolar? Vi är ute specifikt efter Donsö matbord (180 cm) och Läckö stolar (svart eller brunt konstläder i sitsen). Möblerna säljs på MIO. Hör gärna av dig i så fall, för vi tittar/köper gärna dessa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.