Sommarlov

Just nu är det låg aktivitet i bloggen. Med lite god vilja kan man se det som att bloggen har sommarlov. Det beror på att jag har det jättestressigt på jobbet, samtidigt som det är mycket pyssel med vår stundande flytt (packning, försäljning av gamla möbler, inköp av nya möbler och många många besök på sopstationen).

Jag saknar bloggen (det är ju så roligt att skriva och fota till den!), och lovar att det kommer fler inlägg när tiden och orken infinner sig :). Ser att jag fått många återkommande gäster här och det är jätteroligt! Några vet jag vilka ni är, och andra ser jag bara genom statistiken. Ni är väldigt välkomna hit oavsett!

Så länge bjuder jag Er på en rosé-dagens. Läskande och gott så här i sommarhettan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.