Forts. Aalborg

Efter en hel dag i Skagen var det skönt att komma till hotellet och vila lite och fräscha upp sig. Men sen ville vi ut och göra ”stan”. Det var lättare sagt än gjort, eftersom det var så lugnt. Men vi hittade en restaurang som serverade ”internationell” mat, Casa Blanca.

Så här glad var jag redan innan vi hade börjat middagen ;).

En väldigt märklig blandning, men grytan jag tog var faktiskt jättegod!

Klas var nöjd han med.

Och ni kan ju bara gissa hur glad JAG blev när jag fick hugga in på denna.

Efter middagen försökte vi hitta något mysigt ställe för att ta en drink. Vi hittade inget sådant ställe, så vi gick tillbaka till hotellet och drack en Tequila sunrise i hotellbaren. Nä, det var varken mysigt eller gott ;).

Dagen efter var det dags för återfärd till Göteborg. Jag åt dillstuvad potatis och varm gravad lax till lunch på båten. Laxen var för salt för min smak. Jag vill ha min lax antingen gravad eller stekt. Men det är alltid intressant att prova nya saker!

Sen vann Klas några sköna slantar i den enarmade banditen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.