Mer bröllop :)

Sådär, nu har jag hittat Madeleine och Chris bröllopsmeny. Det lät ju väldigt gott! Mycket svenska smaker för de utländska gästerna. Undrar vad de tyckte?

Och så bröllopstårtan som var uppbyggd av en massa makroner. Fint och annorlunda. Men jag undrar om det räckte till gästerna att ta mer än en var? Jag menar, alla vet ju att man inte blir ”nöjd” efter endast en liten kaka ;).

Såg även de här bilderna på Aftonbladet. Från början trodde jag att hon skulle välja ärmlöst (men att hon skulle skyla sig på något sätt i kyrkan), men när jag väl sett klänningen så trodde jag att det var så den såg ut och skulle förbli under kvällen. Tji fick jag. Det där med håret var väl inte helt oväntat – att det sen släpptes ut. Men jag tycker att hon var allra finast med klänningen komplett och håret uppsatt (för det var en otroligt vacker håruppsättning).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.