Veckan som gått…

Det har varit så fint väder den sista tiden, och jag har haft så mycket skojigt för mig – så det har helt enkelt inte funnits någon tid till att blogga. Men nu har jag blivit ordentligt förkyld, så jag har inte samma ork att aktivera mig och vill inte vara ute precis hela tiden heller, så nu kommer det en uppdatering om vad jag har haft för mig.

Förra helgen blev det ett besök på Gröna Lund med finfina vänner för en väldigt spännande femkamp.

Klas och jag tog Djurgårdsfärjan ut till Gröna Lund, och mötte upp sex stycken tävlingssugna femkampare.

Ja, eller först så passade vi på att äta lunch, fish & chips.

Det pirrar alltid lite i magen när man närmar sig Gröna Lund. Alla åksugna barn som planerar vilka karuseller de ska åka, och alla stressade föräldrar som försöker lugna sig själva genom att övertyga varandra om att attraktionerna faktiskt är säkra och att det finns säkerhetsbälten ;).

Anders, Jessica och Klas tillhör den modiga skaran som åker Bergochdalbana.

Själv höll jag mig till Lustiga huset. Den slutliga mattfärden var precis gränsfall för vad mina nerver klarar av. Jag hade inget minne av att åkturen var så brant! Men så är det 26 år sedan jag gick i Lustiga huset…

Klas och jag avslutade dagen med Margarita med en touch av ingefära. Det var precis så gott som det låter! Sen promenerade vi hem genom stan.

I måndags blev det middag på Wagamama för Klas och mig. Jag provade fiterad tofu för första gången. Not my cup of tea. Vare sig smakmässigt eller konsistensmässigt.

Tröstade mig dock med min älskade Duck Gyoza.

I torsdags var det Nationdagen, och därmed ledigt. Firade dagen i Drottningholms slottspark med Lisa, Fredrik och Felix (hunden alltså). Vi grillade och fikade och hade det så gott i solen! Gissa om jag börjar bli nyfiken och otålig på vem som gömmer sig i Lisas mage. Men snart får vi veta, för det är bara ett par veckor kvar :).

På kvällen gick Klas och jag till Skinnarviksparken och firade ut det sista av Nationaldagen.

Nu är det sommar på riktigt!

En bonusbild på familjens lilla showartist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.