Vackert prinsessbröllop (och pasta)

Nu har Madeleine och Chris sagt ja / I will till varandra. Vackert, stilfullt och känslosamt! De har en härlig tid framför sig som nygifta – med smekmånad och bröllopsresa. Och visst är det uppenbart att de gifte sig av kärlek ❤.

Jag har inte lyckats hitta bröllopsmenyn ännu. Men som jag förstått det så är det en svensk meny komponerad av Stefano Catenacci.

Själva fick vi nöja oss med en pasta ikväll, men det var gott det med. Kokade pasta för två, tärnade 1 paket kalkonbacon, 200 gram pilgrimsmusslor delades i mindre bitar, hackade en schalottenlök, hackade en halv chilifrukt och blandade med 0,5 dl vispgrädde. Serverade i djupa tallrikar. Hyvlade över parmesan och strösslade över hackad persilja.

Idag hade det passat med prinsesstårta till efterrätt, men jag hoppade över det. Man måste ju tänka lite på prinsessformen också ;). 1,5 kg har jag lyckats göra mig av med sen jag påbörjade min ”sundare livsstil”, men nu är det semester och det är ju en utmaning rent viktmässigt för de flesta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.