Spännande internationell mat och avancerad finkrogsmat i all ära, men ibland bara måste man ha husmanskost. Mina favoriter är kroppkakor och stekt strömming.
Jag kan väl inte säga att stuvade makaroner är något som jag brukar äta. Det här var faktiskt första gången som jag själv tillagade det. Men jag fick till det riktigt bra, så här kommer receptet:
0,5 liter mellanmjölk
140 g gammaldags makaroner (okokta)
0,25 tsk salt
Vitpeppar, efter behag
Häll allt i en kastrull och koka upp. Låt koka på svag värme under omrörning, i cirka 10 minuter. Servera med kalkonfärsbullar från Ingelsta kalkon (eller ännu hellre hemgjorda).
Enligt maken, som kan det här med stuvade makaroner, så var det här ett bra recept ;).
Grattis till er nya lägenhet – den såg ju hur fin som helst ut! Härligt med en solig balkong också, det saknar jag. Jag har också fått en liten ”nytändning” med min blogg efter att mamma sagt att hon saknar uppdatering där. 😉 Det är bra när nån puschar en lite, hehe… Så nu kommer det komma fler uppdateringar på min blogg också! Kram Linda