Rival

Nu kommer rapporten, sent om sider ;).

Självklart ville vi fira vårt köp och vår försäljning av lägenhet, så det blev ett besök på Rival. Jag kan verkligen rekommendera både deras hotell och restaurang. Inredningen är mysig och ombonad, personalen trevlig och maten är mycket bra! Prisklassen är mellan/dyr, men jag tycker helt klart att det är värt det!

Så här i bantningstider får man välja på förrätt eller fördrink. Mitt val föll på ”Notre Dame”. En coctail med smak av citron och ingefära. Otroligt fräsch och god!

Renkalvfilé med hjortron och västerbottenpotatismos. Dessvärre är rätten numera borttagen från Rival. Det är otroligt synd för dem som inte hunnit smaka den ännu. Köttet var så mört så man knappt behövde tugga.

Mörk chokladtryffel istället för efterrätt, i sann bantaranda….haha.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.