Panevino – tredje gången gillt?

Jag har skrivit om Panevino förut, här och här.

Trots att vi inte hade tänkt att gå dit något mer, så blev det faktiskt ett besök igår. Den här gången åt vi pizza (helt klart den bästa jag ätit någonsin!) på uteserveringen.

Nu har senvåren/försommaren börjat! Det är härligt, och jag mår så bra av värmen.

Vi provade även deras Tiramisu. Den var riktigt bra!

Den såg inte så mycket ut för världen, men var väldigt mättande. Jag orkade inte hela.

Betyg då? Servicen är fortfarande ”sådär”. Det tar lång tid att få maten (dock går det fortare att få pizza än annan mat). Personalen är ganska trevlig, men kunde kosta på sig att le och prata lite mer med gästerna tycker jag.

Jag kan tänka mig att gå dit igen och äta pizza, men annars skulle jag inte gå dit. Jag upplever fortfarande att servicen är för dålig och priset för högt i förhållande till vad man får (med undantag för pizzan då).

1 tanke kring ”Panevino – tredje gången gillt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.