Bishops arms

Klas och jag åt middag på Bishops arms en kväll i veckan. Jag kan inte säga att jag är någon van pub-besökare direkt. Inte ens när vi var i London besökte vi en pub (kanske kan uppfattas som en smula konstigt…hihi). Men Bishops på Bellmansgatan har jag varit på två gånger. Puben ligger i Stockholms absolut mysigaste kvarter (i alla fall om man frågar mig ;)), och omgivningen är så otroligt fin med alla kullerstensprydda gränder och Mariahissen. På sommaren har de en trevlig uteservering också!

Finns massor av ölsorter att välja på! Jag kan dessvärre inte så mycket om öl, men drack en mörk påsköl på fat. Klas konstaterade att det var gränsfall för att jag skulle kunna tycka om ölen (jag dricker mest ljus lager i vanliga fall). Tydligen så vet han mer än jag om detta ämne….hm ;).

Smarrig halloumiburgare har jag ätit båda gångerna jag varit där. Riktigt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.