Cupcakes

Jag är inte något stort fan av muffins, men efter en diskussion om muffins/cupcakes på jobbet så blev jag sugen på att baka.

Jag använde ett helt vanligt sockerkakerecept och fyllde formar till 2/3. Sen stoppade jag ned olika sorters godis (Fazer mint, Dumle lakrits, Polly och Toblerone) i varje form. Dessvärre kan jag inte rekommendera att använda Polly (se bilden).

Jag dekorerade med frosting gjord av 270 g florsocker, 3 msk kakao, 60 g smör, saften från en halv citron, 2 tsk vaniljsocker och 100 g Philadelphia ost.

Äntligen fick jag användning för några av alla sorters strössel jag äger.

4 tankar kring ”Cupcakes

  1. De blev faktiskt riktigt goda – jag vill äta dem igen! Framförallt så tror jag att det var fyllningen (stoppade ned mycket godis i varje muffin) och frostingen som gjorde att det blev saftigt och smakade mer än bara ”sockerkaka”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.