Magnus Uggla på Hamburger Börs

Igår var det äntligen dags att se Magnus Uggla på Hamburger Börs tillsammans med Åsa. En riktigt kul kväll, även om det kanske vara lite mer krogshow än vi hade väntat oss.

Magnus Uggla, bild lånad från nätet.

Trevligt sällskap!

Jag åt ångad torskrygg. Den var över förväntan.

Och så osttallrik med honung smaksatt med tryffel.

Det är alltid trevligt att göra något på en vardagskväll tycker jag. Det livar upp en i övrigt ganska lugn tillvaro. Dessutom har jag lyxat till mig med semester idag. Jag tycker att det är så skönt att ta någon strödag ledigt här och där. Det är riktig livskvalitet för mig, och därför något som jag önskar att jag gjorde lite oftare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.