Morgonstund har guld i mun?

Ja, så är det för mig i alla fall. Jag vaknar hungrig och njuter nästan alltid av en god och stadig frukost. På morgonen känner jag förväntan och lite spänning inför dagen. Kanske är det just idag som något jättebra ska hända mig? Eller vänta nu, det är idag som jag har möjlighet att se till så att något jättebra händer mig!

En optimal vardagsmorgon ser ut så här. Apelsinjuice, te, knäckebröd med kaviar och ägg. Och så föredrar jag att få äta den ensam, i lugn och ro. Endast nätta kattassar som trippar under bordet…

Hur är din morgon?

2 tankar kring ”Morgonstund har guld i mun?

  1. Vad mysigt det lät! Måste vara underbart att känna så när man vaknar på morgonen. Själv slääääpar jag mig med mycket möda upp ur sängen (kallt att sticka ut tån från täcket!). Kaffeautomaten preppas kvällen innan så ett tryck på knappen, en shot med apelsin/jordgubbsjuice och linfröolja samt en smoothie på havreyoghurt, bär och banan som intas i bilen på väg till jobbet 🙂

    1. Hihi, jag kan väl knappast säga att jag alltid poppar upp som ett popcorn när klockan ringer (är ju morgontrött jag med). Men när jag väl är uppe så känns allt bra :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.