Tapas!

I fredags fixade vi en mysig tapas-middag hemma. Det är både gott och snyggt – men behöver inte vara ett dugg krångligt. Den här gången köpte vi italiensk och spansk fårost och skar i tärningar. Fräste på scampi och champinjoner tillsammans med olja, vitlök och finhackad chili. Klas stoppade in lite paprika i ugnen och rostade. Vi stekte halloumi, och så lade vi upp tapenade, pesto, oliver och inlagd chili i skålar. Serverade med bröd och sangria.

Visst kan man krångla till det genom att göra allt själv från grunden, men då tar det tid. Baka bröd, mixa olivröror och blanda sangria. Visserligen föredrar jag mat från grunden, men man har inte alltid tid, ork eller lust till det. Och då finns det många sätt att göra middagen mysig på ändå. Man kan köpa färdiga alternativ av bra kvalitet och duka på fina fat. Att dekorera med levande ljus och snittblommor tar inte heller många minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.