Bowling och Vapiano

Den här veckan har jag inte ägnat så mycket tid till matlagning eller bakning. Det har bara blivit det där ”vanliga” och en och annan snabbvariant à la Kelda. Men det är helt okej tycker jag. Det finns många halv- och helfabrikat som är goda, och inte helt vedervärdiga ur näringssynpunkt. Kanske blir det ett inlägg med ”snabbmat à la Emma’s Kitchen” så småningom.

Vad har jag gjort med all överskottstid då? Allt möjligt! Igår till exempel blev det bowling på Marion’s Gastro Diner. Himla trevligt ställe enligt mig.

Lunch åt vi på Vapiano på Kungsbron. Passade på att dricka ett glas rosé. Kanske det sista för i år? Jag är ett stort fan av rosévin, men det smakar aldrig lika bra på vintern som på sommaren. Det är samma sak med räksmörgåsar – de gör sig bäst under sommarhalvåret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.