Släpp in sommaren! Eller i brist på balkong…

Vi har just kommit på att man kan öppna vårt vardagsrumsfönster helt och hållet, och på så sätt få känslan av att man sitter ute/på en balkong. Fönstret ligger i nordväst så vi får sol på oss under självaste middagstiden (ca kl. 17.30-20.00).

Nu ska man väl inte överdriva det här med ”balkongkänslan”, men om man lutar ut huvudet lite grann så får man faktiskt sol på näsan.

Och som av en händelse så passade fönsterbrädan perfekt som bord. Våra stora tallrikar får precis plats. Igår fylldes tallrikarna med pasta, tigerräkor, tomat, dill, grädde, vitlök, chilifrukt, salt och peppar. Hur enkelt som helst (och gott)!

Utsikten hade kunnat vara bättre, men den hade även kunnat vara betydligt sämre. Det är grymt skönt att kunna få lite ”ute-känsla” utan att behöva gå iväg till en park eller liknande (det är något som bara vi lägenhetsmänniskor förstår har jag märkt…).

Efterrätt blev det också. Jordgubbar, vaniljglass och Polly.

2 tankar kring ”Släpp in sommaren! Eller i brist på balkong…

  1. Det var lite lustigt att ni ”just kom på” att man kunde öppna fönsret (ni har ju bott där ett tag menar jag). Men det såg jättemysigt ut!

  2. Moyashi: ja det är riktigt mysigt :). Det var bara något år sen vi ”upptäckte” att fönstret ligger i nordväst, så jag tycker det gick rätt snabbt för oss att sen komma på att vi kan skapa en balkongkänsla genom att öppna upp och duka på fönsterbrädan…hihi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.