Vintervikens trädgårdscafé

Idag gjorde vi ett besök på Vintervikens trädgårds café, som (inte helt otippat) ligger i Vinterviken strax söder om Stockholms innerstad. Jag tycker att det är mycket vackra och trevliga omgivningar kring Vinterviken och Aspudden. Skulle inte ha något emot att bo där, om jag vore ute efter en lägenhet vill säga.

Vi satt inne i ett växthus och åt lunch.

Chèvresallad till mig, och silltallrik till maken.

När vi kom var det nästan folktomt, men efter en stund började det strömma in fikasugna söndagsflanörer.

Jag lånade en filt och värmde mig med, eftersom vi hade fått oss en rejäl regndusch på vägen dit.

En smultronplanta hade tagit sig in i ett hörn av växthuset.

Vintervikens trädgårdsafé är ett av de mysigare jag varit på, men tyvärr håller inte maten särskilt hög standard. Dock är det mesta ekologiskt/kravmärkt och det är ju alltid trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.