Panevino

För ett tag sen upptäckte jag att en av mina favoritrestauranger Porto Fino hade stängt. Men i grannlokalen på Brännkyrkagatan 93 har en ny italiensk restaurang – Panevino öppnat. Och självklart blev det ett besök där!

Innan maten serverades bröd på ett lite roligt sätt.

Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men jag gillade verkligen miljön!

Maten var riktigt bra, när den slutligen kom…

Betyg då? Långt ifrån samma höga standard som Porto Fino hade. Man fick vänta, i vad som kändes som en evighet, på att maten skulle komma. Servicen var okej, men inte något ut över det vanliga. Eftersom maten var bra och miljön så trevlig så kommer vi ändå att ge det en till chans – framåt hösten. Då har de förhoppningsvis blivit lite mer rutinerade och fått ordning på logistiken.

2 tankar kring ”Panevino

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.