En smak av Thailand

För ett tag sen så hittade jag ett finfint recept på Thailändsk fiskgryta som jag provlagade och tyckte mycket om.

En annan kväll var jag lite trött och slö, så då fick det bli en förenklad variant. Jag hackade och fräste purjolök, vanlig lök och gul paprika i en traktörpanna. Slog på 2 dl vatten och en påse Lime Wok Spice Mix (från Santa Maria). Hottade upp det med en knapp tsk sambal oelek. Slutligen lade jag i stora tärningar av färsk lax.

Serverade det med äggnudlar och Singha. Vad annars ;).

1 tanke kring ”En smak av Thailand

  1. Mmm det där lät gott & enkelt. Extra smarrigt med en kall Singha till förstås. Min favorit när det gäller thailändska öl. 🙂

    Ha en jättehärlig påskhelg du också & hoppas du får besök av påskharen! ;o)
    Glad påsk!

    Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.