Igår blev det eftermiddagsfika hemma.
Djurälskare som jag är så dukade jag med djurtema. Sötaste elefantservetterna och finaste te-servisen med katter på :).
Hade bakat en ananaspaj som jag serverade med kall kokoskräm.
Jag fyllde formen med fryst ananas och smulade sen över en krispig blandning (100 g mandelmassa, 50 g smör och 2 dl havregryn). Sen hackade jag 6 rutor mörk choklad och strödde över. Gräddade i mitten av ugnen, 200 grader, ca 10 minuter. Kokoskrämen består av ca 0,5 dl vispgrädde, 100 g vaniljglass och 50 g kokosflingor (vispa grädden hårt, blanda ned upptinad glass och kokosflingor). Servera direkt.
Receptkälla: Emma’sKitchen
Om du vill skriva/blogga om mina recept så går det självklart bra. Jag blir glad om du uppger källan d.v.s. min blogg :).
Det där receptet måste jag prova snarast!!! Lät ju hur gott som helst.