Veckans mat

Den här veckan har jag inte ägnat särskilt mycket tid till matlagning. Men det finns det andra som har gjort!

Jimmy’s Steakhouse har bland annat lagat den här hamburgertallriken till mig. Jag måste tyvärr säga att jag var lite besviken. Vanligtvis tycker jag att Jimmy’s gör de absolut bästa hamburgertallrikarna, men den här gången var den lite trist.

Teaterbaren i Kulturhuset tillredde den här härliga räksmörgåsen till mig. Det var en av de absolut godaste räksmörgåsarna jag någonsin ätit. 125 kr kostade den. Värt varenda krona!

Maken och jag älskar att sitta i Kulturhuset och ha utsikt över Sergels Torg. Till och med igår när regnet öste ned kändes det härligt att blicka ut över det skabbiga torget. Med tanke på hur mycket tid vi spenderar i kulturhuset skulle man kunna tro att vi är riktiga kulturknuttar. Om sanningen ska fram har vi aldrig varit på teater. Vi besöker bara restaurangerna.

Ikväll kom jag hem till den här fina maten! Maken hade lagat köttbullar och potatis. Den kvalar in på delad första plats jämsides med räksmörgåsen ;).

1 tanke kring ”Veckans mat

  1. Köttbullar, potatis, brunsås & lingon – det är verkligen en riktig husmanskostklassiker som man aldrig tröttnar på! *mums* Och den där räkmackan alltså, yum yum, gillar när dom inte snålar med räkorna. Tack för tipset med mango, jag glömmer bort dom lite mer exotiska frukterna. Börjar smått tröttna på päron, äpple och apelsin nu känner jag. ;o) Skönt med fredag – ha en riktigt skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.