Vapiano – en vardagsfavorit

Vapiano är en av mina favoritrestauranger till vardags. Maten är god och hyfsat billig, och atmosfären är avslappnad. Jag tycker om att det står färska kryddor på alla bord. Det gör den i övrigt ganska så sparsmakat inredda restaurangen mer levande. Dessutom kan man köpa alla viner på glas.

Till fredag- eller lördagkvällar kan jag dock inte rekommendera Vapiano. Det är sjukt långa köer och hög ljudnivå då.

1 tanke kring ”Vapiano – en vardagsfavorit

  1. Jag gillar också Vapiano. Har varit på det vid Kungsbron en vardag och är man där tidigt så är det rätt lungt. Sen droppar det in en hel del och när vi gick därifrån så var det rätt lång väntetid. Så det verkar vara väldigt poppis. Men det förstår jag för det är otroligt god mat. Och kul med systemet med kortet, skönt och slippa bry sig om att dela upp notan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.