Julen 2011 – i bilder

Sent om sider kommer en uppdatering av min jul.

Precis som de flesta jular så har jag haft det fantastiskt bra. Ju äldre jag blir desto mer medveten blir jag om att alla inte har det så. På Juldagens förmiddag skänkte jag en tanke till alla som saknar båda värme och familj.

I år hade vi gott om både värme och familj. Julaftons eftermiddag inleddes med glögg.

Och så åt vi en härlig julmiddag! Min favorit på julbordet är nog ägghalvor. Och Janssons frestelse och sill och kanske något mer…haha.

Reimersholmes små snapsflaskor är behändiga tycker jag! Då kan man testa flera olika sorter.

Happy 🙂

Jag förstår inte alls varför man brukar säga att jag släkten är värst. Släkten är ju bäst!

Pappa

Och så gottesaker förstås! Clementinen tog jag mest för att det skulle kännas lite ”bättre”.

Man hinner ju inte äta allt (och då har vi ändå rationaliserat bort mycket) på självaste julafton. Pepparkakshjärtan blev det på Juldagen.

Till kvällen blev det bubbel och festlig förrätt. Brasan sprakade i bakgrunden. Jag vill ha en egen öppen spis!

Till middag blev det traditionsenligt lamm, men inte för mig som åt torsk istället. Gott!

Den här julhelgen deltog jag inte alls i matordningarna, men jag hade en annan viktig uppgift: att brygga kaffe, för hand i termos. Eller det var inte bara jag som bryggde, vi turades faktiskt om. Mina föräldrar borde kanske ha önskat sig en kaffebryggare av tomten ;).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.