En sockerbagare här bor i staden…

…hon bakar kakor mest hela dagen. Hon bakar stora hon bakar små. Hon bakar många med socker på!

Nej, jag har faktiskt inte bakat pepparkakorna. Tycker inte att hembakta pepparkakor är någon större hit faktiskt. Det är mer en mysig aktivitet, som jag inte orkade med i år ;). Så jag köpte pepparkakshjärtan med hål, så att man kan hänga upp dem i granen när det börjar närma sig Julafton.

Idag har jag ägnat mig åt att dekorera kakorna med kristyr. Det är gott, men framförallt roligt och snyggt! Hela familjen och delar av släkten ska få sina egna pepparkakor. Jag hoppas verkligen att våra tre kissar kommer att uppskatta sina kakor som är dekorerade med kattassar ;).

Klicka på bilden så blir den större!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.